ЦІ ІГРИ ВІННИЦЯ ЧЕКАЛА!

Мене неодноразово запитували про них!

5 БЕРЕЗНЯ НА ФЕСТИВАЛІ!
6 березня ПОВНОФОРМАТНІ ІГРИ У ВІННИЦІ!

ПО-СПРАВЖНЬОМУ РАДІЮ, ЩО ЇХ ВЕЗЕ САМЕ
ЛЮДМИЛА СУЛІКОВСЬКА (м.Київ) – практичний психолог, тренер, казко-терапевт, ведуча трансформаційних психологічних ігор «Семейные Сценарии», «Лабиринт Отражений», «Возлюбленная», «Семь Печатей», «пРОСТоТАРО», «Сатори», «Лила» та «Трансформація».
Використовує в роботі методи позитивної психотерапії, раціонально-інтуітивної психотерапії, ініціаціонної терапії чоловічої та жіночої зрілості, розстановки, асоціативно-метафоричні карти, сензитивні та жіночі практики.

Отже,
5 березня о 18:00 на 17 Вінницькому фестивалі психологічних практик “ЖИВИ!” ЛЮДМИЛА СУЛІКОВСЬКА (м.Київ)
“Знайомство з «Возлюбленной» і дотик до «Трансформації».

«ВОЗЛЮБЛЕННАЯ»
Ця гра для жінок! Або для чоловіків з інтересом до власної внутрішньої жінки.

Гра одночасно про відношення жінок до себе і про стосунки з чоловіками.
Про відносини жінок до самих себе, про стани, коли жінка відчуває себе коханою, заповненою та щасливою. Навіть не «коханою», а саме «возлюбленной», я не знаю слова, щоб повністю передавав зміст та обсяг цього слова.
Гра про стосунки з чоловіками: про притягнення партнера, розвиток відносин або оновлення відносин. «Возлюбленная» дає можливість поспостерігати, як ви взаємодієте з чоловіками, які стилі поведінки або стратегії допомагають або заважають при спілкуванні, які будуть розкривати відносини саме з цим чоловіком – коли бути активною та завойовувати або коли бути пасивною та приймаючою.

Граючи, Ви отримаєте можливість відчути себе наповненою, відкритою, радіючою життю і тією, яка знає як формувати свої стосунки з чоловіками.

Автор Владимира Махукова – Педагог-психолог, казко-терпевт, автор та ведуча трансформаційних психологічних ігор.

«ТРАНСФОРМАЦІЯ»
Трансформація – це настільна психологічна трансформаційна гра.
І разом з тим – це надзвичайний інструмент розуміння власного життя. Це погляд на життя зі сторони та можливість усвідомити свої переживання. А також шанс використати свої спостереження та осяяння для подальшого розвитку.
Дякуючи грі, ви зможете навчитися краще усвідомлювати свою власну силу та отримаєте глибоке розуміння того, як ви почуваєте себе, як приймаєте рішення, чого прагнете на чотирьох різних рівнях-просторах: в просторі Тіла, Почуттів, Розуму та Духу.
Гра допоможе вам зрозуміти свої старі принципи та моделі поведінки і змінити звичайні для вас способи взаємодії з Світом, спробувати інші можливості, побачити нові перспективи, почати проявлятися творчо, застосовуючи свій потенціал.
Граючи в кожному з просторів, ви побачите, де саме знаходяться ваші обмежуючі точки зору, а де ресурси для їх зміни, на якому з просторів Тіла, Почуттів, Розуму чи Духу.
Переходячи від одного ігрового простору до другого, ви можете використовувати досвід та ресурси попередніх рівнів.
У грі як у дзеркалі відобразиться ваш життєвий шлях та основні перешкоди, протидіючі вашому зростанню.
Гра дає чіткий зворотній зв’язок щодо використання вами інтуїції та свободи волі, допомагаючи напрацювати власні бачення, розпізнати та створити цінні внутрішні ресурси.
Граючи в Трансформацію, ви можете віднайти та дослідити нові простори та дозволити легше та природно відбутися бажаним змінам!

Автори Джой Дрейк та Кеті Тейлор

#17ЖИВИ2017